Domů

O pohár starosty obce Kvasice v uzlování 2020

V neděli 26.ledna 2020 od 9:00 hodiny se v sále sokolovny ve Kvasicích konala soutěž o „Pohár starosty obce Kvasice v uzlování“.

Na závodníky čekaly nachystané dvě souběžné závodní dráhy. Na každé dráze byla připravena lana a děti musely na čas uvázat lodní uzel, tesařský uzel, plochou spojku, zkracovačku a na závěr úvaz na proudnici. Soutěžilo celkem v šesti kategoriích a to jak v pětičlenných týmech, tak v jednotlivcích. Soutěže se zúčastnilo 13 týmů a 75 jednotlivců. Našim dětem se v celku dařilo v kategorii mladších žáků - družstva se po drobném zaváhání umístili na 3-tím místě. V mladších žácích - jednotlivcích se umístila Eva Říhová na prvním místě a další naši závodníci pak na 5, 13, 20 a 21 místě z celkem 23 závodníků. Ve starších žácích - jednotlivcích uniklo Barboře Bílavčíkové o 0,13 sekundy první místo. Celkem závodilo v kategorii starší žáci 43 závodníků.

  Pro vítěze byly přichystány  poháry, věcné ceny a medaile od Obce Kvasice. Bylo vidět, že někteří soutěžící  se na závod velmi pilně připravovali, protože dokázali předvést někdy snad až neuvěřitelné výkony. Na závěr byla vyhlášena  soutěž vedoucích,  aby ukázali svým svěřencům, že to také zvládnou. Chtěl  bych touto cestou poděkovat rozhodčím a pořadatelům za zdárný průběh soutěže.

 

Kategorie mladší - Říhová Eva 1.místo (30,27s)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj